Vore Kunder

I dette punkt, kan du se nogle få af de heste vi har formidlet.
Vi vil meget gerne om nye og gamle kunder vil sende billeder til os. Det er hyggeligt at holde sig opdateret.

Nedenfor uddrag af Eva Lotta Grimblads beskrivelse af hendes oplevelse som kunde på Stutteri Legind:

Jag har köpt hästen av Mette och Bo på kommission och de har visat prov på fantastisk service och snabbhet. På mindre än en vecka har köpet klarats av, hästen besiktigad, skodd, chiropraktorgenomgången, försäkrats, transporterad hela långa vägen hit och sist men inte minst har jag fått en video om hennes ridstatus och möjligheter. STORT tack till Mette och Bo för det! Coach under hela besluts- och köpprocessen har Juliane Klink varit. Princessa har inte ens varit här ett dygn, men hon ser ut att ha funnit sig väl till rätta och hon har redan blivit kompis med Brádur.

Vi ønsker Eva Lotta Held og Lykke med dejlige Prinsessa fra Trudvang.


-----------------------------------------------------------------
Skella til Dorthe

Stutteri Legind fandt i løbet af kort tid købere til min gamle hest og fandt samtidig netop den, jeg ønskede mig i stedet....
 
Fra første kontakt med Mette og Bo, oplevede jeg en stor seriøsitet omkring både køb og salg.
De var grundige med at afdække mine ønsker og ridefærdigheder inden de fremviste deres salgsheste for mig, ligesom de var det i forhold at undersøge karakter og rideegenskaber hos den hest jeg ønskede solgt, inden de tog ham i kommission.
Denne seriøsitet var for mig det første tydelige bevis på, at jeg gennem dem trygt kunne handle hest.
Jeg har undervejs i forløbet følt mig rigtig godt behandlet og har været tryg ved, at læne mig op af Bo og Mettes hestefaglige ekspertise.
-At overlade salget til dem, har sparet mig for al besvær, tid og ulejlighed med at fremvise min hest til potentielle købere, ligesom jeg i deres brede udvalg af salgsheste, fandt netop den nye hest jeg drømte om, uden først at køre land og rige rundt.
Stutteri Legind er ikke større end, at man får en personlig og engageret betjening. Samtidig har kommissionsstedet en tilstrækkelig størrelse til, at der både bydes på et stort udvalg af salgsheste, når man står som køber, samt en bred kundekreds, når man skal sælge.
Jeg vil ikke tøve med at tage til Mors, hvis jeg en anden gang skal købe eller sælge hest...
 
Dorthe Hauerslev Christensen.
-----------------------------------------------------------------
 

Sia til Bente Pilgaard                      

 
Sia til Bente Pilgaard
Bente rider bla Sia i den skønne natur på Fur. Hoppen er efter Geysir fra Keldudal, en af de få Skimmel hingste efter Ofeigur fra Flugumyri
                                

-----------------------------------------------------------------
   Lotte Aastrasen og Fengur fra Legind

Det er ikke første gang vi har handlet hest med Lotte. Det er en fornøjelse både for os og hestene, de er i gode hænder og under kyndig ridning. 


 
 --------------------------------------------------------------                                                      
    
          
    

Nye Salgsheste