Vigtig information

Information til hesteejere
Vi bestræber os på din hest får så godt et ophold hos os som muligt, den vil blandt andet blive fodret med kvalitetsprodukter, der som basis består af vores hjemmeavlede høsilage, der er tørt og støvfrit. Der suppleres med kraft- og mineralblandinger afstemt efter den enkelte hests behov. Er din hest hos os i græsningssæsonen, kan den gå på græs i større eller mindre grupper sammensat efter dyrenes huld og sociale adfærd. Vi har altid mulighed for at tage specielle hensyn, også i de tilfælde hvor din hest har eksem eller er specielt sårbar overfor forfangenhed.

Før du kommer med hesten:
 • Det er vigtigt du har et indgående kendskab til det miljø din hest har gået i de sidste uger op til afleveringen.
 • Vær sikker på din hestikke har haft kontakt til besætninger hvor sundhedstilstanden er ukendt. Tænk på at
    hestetransporten/traileren er fri for resteraf, ”flåd” og lignende.

 • Din hest må gerne være kontrolleret/ behandlet for orm.
 • Din hest må gerne være vaccineret
 • Din hest må gerne være i passende huld, er den meget kraftig er det godt hvis du nænsomt slanker den i ugerne
    op til afleveringen.
 • Din hest må gerne være tryg ved at stå bundet, kunne trækkes med etc.

Når din hest er hos os:
Mens din hest er hos os, har du helt sikkert mange spørgsmål til hvordan den arter sig og trives. For at vi kan give dig den bedste information er det optimalt hvis du kontakter os på mail, info@stutterilegind.dk eller du lægger en besked på vores telefonsvarer 97721112, som vi senere kan besvare. Vi kan i mange tilfælde ikke tage telefonen i arbejdstiden, da det giver et afbræk i de ting vi er i gang med omkring hestene, hvilket vi håber du har forståelse for. Du har til enhver tid mulighed for at komme forbi for at se til din hest, ligesom du efter aftale kan være med/få undervisning på træningsheste en til to gange i forløbet. Omkring sidstnævnte gruppe er videreformidlingen af de ting vi træner vigtig, så vi vil ligeledes sidst i forløbet lave en DVD til dig af din hest.

NB. Alle heste der opstaldes/passes i forbindelse med træning, salg eller bedækning, er her på ejers ansvar. I aller uheldigste fald, og din hest får brug for en dyrlæge, forbeholder vi os ret til  at rekvirere veterinær bistand.


Læs også:    Træning af heste

Nye Salgsheste